petak, 26. studenoga 2010.

Kako jebat žene u guzicu?


Puno se muškaraca pita dali žene vole analni se?
I da kažem - bez obzira koliko veliki vaš kurac bio, tijekom analnog sexa žena misli da je trip puta veći.

Po mom iskustvu, žene se boje analnog seksa, barem u početku. Prvo im je na umu strah od boli a onda higijenski razlozi, nema te žene koja se be boji anlnog sexa. Treba proć vremena do se žena ugodne ne kreće osjećat sa analnim sexom. Trik je u tome da je uvjerite da sama nece prolaziti kroz strah već da ste tu za vašeg partnera ;)

Krivo, ovo ne pali ako tražimo analni sex!

Volio bih reći da je ovo lagano ali nije, žena vam možda ima hemoroide ili drugi medicinske tegobe koje ju spriječavaju u analnom sexu, ovo je jednosmjerna ulica (neće vam ni jedna žena dati ako je njeno zdravlje u pitanju.)
Ali ako za odgovor dobijete "jednom sam pokušala sa bivšim dečko i immam 'bolna' sjećanja", ovo možete savladati tehnikom u iskustvom.

Siguran sam da ste pročitali puno materijala na analnog seksa, skratit ču vas muka, ovo us tri zlatna pravila koja morate poštivati.

1. Ne premještaj penis iz anusa u vaginu, možete iz vagine do anusa - samo ne obrnuto, ne želim ici u detalje ( ali vjerujete mi ovo je zlatno pravilo, smanjit ćete neugodne posljedice)

2. Bez žurbe i pritiska, nemojte krenite u prvoj brzini i polagano povećavajte pritisak i rzinu penetracije. Ovo je zlatno pravilo - polako i nježno dok se mišić nije prilagodi i navikne na vaš penis.

3. Kupite lubrikat za sex - aromatsko ulje može čuda učinut (pljuvanje po pički i penisu neće pomoć). Ako vas je sram kupit lubrikante, imate ih po online shopovima. Barem budite pametni i tražite vodotporni lubrikant.

Ako ste izveli gore nevedene pripreme idemo dalje. I pripremite se za pitanja poput"zašto želiš analni sex"!

Kada sam prvi puta potegnuto ovu temu s bivšom curom, mislim da joj točnna rečenica bila: "Nikada me ne diraj tamo ili ću prdnuti."

Nikada neću zaboraviti curinu rečenicu "možda je ta bola zabavna", to je to ako potaknete pozitvno razmišljanje i želju za expiremntima krenite u 5. Evo još par savjeta vezan o za analni sex.

Dakle ovdje su svi bitni savjeti za analni sex.

1. Pripremite se za rat, znajte kada napadate, koji dan ili koji datum, vikend je idealno vrijeme za analni sex. Dobro iskustvo će vam donijeti drugi. Loše nikad ni pokušaja više.

2. Započeti s koktele, ako se pije. Ne, nisam sugerirajući da dobijete joj pijan i neuredan, da neće raditi (dobro to bi moglo!). Ja sam preporuku da ćete učiniti nešto da se rub off, da olakšaj stvari i dobro se osjećati. Piće ili dva mogu stvarno pomoći.

3. Krenuti s puno predigre i da joj vruće i smeta na prvom mjestu. Kiss joj vrat, iscijediti, gristi i lizati bradavice, ide dolje na nju - ali ne dovoljno da bi joj sperma - još. Vrlo najbolji kladiti se - idi kupi sebi vibrator ako ne posjedujete jedan već igrati s njom klitoris sa vibrator (što?). Zatim ga staviti u njoj maca.

4. Sada, lubrikant gore. Spread lubrikant liberalno na svoj penis i oko nje šupak. Samo oko nje je u redu, ne morate staviti prst u njega. U stvari, ja znam žene koje vole analni seks mržnje ima prste zaglavi svoje dupe - veliki isključiti ih. Dakle, osim ako ona ne misli ili želi, nemojte to učiniti.

5. Ti si lubed gore, ona je radila gore. Sada je riječ o poziciji. Na nju dobro radi. Ili na leđima s nogama putu gore. Ako ste lutka je na sve četiri, možda ćete morati čučanj nad njom da biste dobili vaše meso u pravu. Opet, lakše je bolje u prvom mjestu. Kada imate više iskustva, ima puno dobrih mjesta za probati. Kao i obrnuti analni gowgirl (RAC), gdje je ona sjedi na vašem krilu na stolac ili krevet s tobom loptice duboko u nju magare.

6. Sada staviti samo glavu vaš penis u njoj šupak. On svibanj biti malo zbijeno na prvi (Bog blagoslovi nju) tako da ne snagu i provjerite da li ste je dobio puno lubrikant na ponovno primijeniti ako imate i koliko god često želite. Nakon što je glava tamo, hang out. Neka joj se naviknuti na osjećaj da je u magarca.

7. Zatim polako, centimetar po centimetar, zakopati da guzica tamo. Provjerite je li ona još uvijek uzimajući puno klitoris. Moja supruga je previše zauzet koncentriraju na koliko je dobar vibrator osjetio na njezin klitoris brinuti o meni krši joj dupe. Kad je bio uzimajući spremni da sperma iz vibrator, moj penis u magarca osjećala dosta dobro - rekla mi je. To je pojačan njezin orgazam strahovito.

8. Nakon što ste pogodio jackpot, nasmijan i prestati nakon tjedan dana, ne vratite se na dobro previše brzo. Pričekajte nekoliko tjedana, mjesec dana, prije nego što ga pokušate ponovo. Analni seks nije svaki put događaj za većinu žena ionako.

U ovom trenutku moja žena me pita da zajebavati joj u dupe. Hell, ona igra s moje dupe i da se osjeća izvrsno! Osim toga, ona voli ona puno kad sam utrljati joj klitoris i oko nje lizati šupak, zabada mi jezik u samo malo. To čini joj sperma - teško. Ona nikada ne bi ni pomislio o tome prije nego što smo imali analni seks.

Na kraju, i nadam se da niti jedna žena se ovo krivi način. Dobra žena voli da joj ugoditi čovjeku, baš kao i, nadam se dobar čovjek brine za svoju djevojku. Ako ona može učiniti nešto da uzbuđuju i molim ga, da ne uključuje bol ili ozljeda, ona može biti više sluha nego što mislite. On svibanj pravedan biti stvar neke misli rebalans, jettisoning starih, beskorisnih uvjerenja o pravu ili u krivu.

Krivo, po mom mišljenju, je nešto što uzrokuje drugu osobu tjelesne boli ili ozljede. moleći ih da se preveliki rizik. Pravo je odbacivanje starih vjerovanja iz ruku, zaboravljajući ono što drugi ljudi možda misle - iako su oni koji vam reći što učiniti u vaš seksualni život? - I radi nešto novo da preuzima tempo i dobiva sokova teče ponovo.

Broj komentara: 15:

  1. Da sam ti ja žena, natrpala bi ti govno u usta dok spavaš, tek toliko da vidim jel ti se sviđa. Prevodili ti osmrtnicu s Google translateom, dabogda. Ti si ili najveća balkanska budaletina, ili najveći trol.

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. ahahaha.Tako je.Ako hoće jebati ženu u dupe neka ode na gay sex sa drugim muškarcem.

      Izbriši
    2. ahahaha.Tako je.Ako hoće jebati ženu u dupe neka ode na gay sex sa drugim muškarcem.

      Izbriši
  3. želio bi upoznti neku pojedinku koja voli sex iz zagreba . može biti udana . godine nebitne. samo ozbiljne bez čavrljanja.nek se jave na broj tel 092 1464582

    OdgovoriIzbriši
  4. hoce li neko samnom da se jebe danas

    OdgovoriIzbriši
  5. jebem super nježno sve od 18 do 88 godina 092 1464582 mika

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mozes li jebati moju zenu molim te

      Izbriši
    2. Daj mi svoj broj tel ja cu ti reci voleo bi da mi neko jebe zenu a ja da gledama ona da uzdise s tim hocu posle da se konstantno jebe i to svakim

      Izbriši