petak, 26. studenoga 2010.

10 savjet za bolji sex

Broj 10
Povez preko očiju joj
Seksualno zadovoljstvo ima mnogo dimenzija, ali najvažniji spolni organ imamo je naš mozak. Kada jednom smislu je otežan, naša druga osjetila - putem mozga - vika nadoknaditi. Na primjer, gluha osoba se povećao osjetilnu budnost - vid, miris, dodir i vibracije. Za broj 10 stupanja na naš 10 savjeta za bolji seks vodič, mi smo vam reći da možete iskoristiti u ovu urođenu sposobnost naših i koristiti ga na svoju prednost: Blindfolding vaš partner povećava joj osjetilnu budnost. Ona ne zna gdje ste i što ćete učiniti sljedeći. To stvara anticipacija za bolji seks - zafrkavati. joj nemilosrdno zafrkavati s osjetilnim objektima, kao što je pero ili jezik. Krenuti tiho, jer to uzbuđuje joj živčanim završecima i čini ih daleko više osjetljivi. Budite oprezni da ne overstimulate završetke živaca, međutim, jer nakon nekog vremena prestati neurona pečenja s takvim intenzitetom i senzacija postaje ništav.
Broj 9
Dajte joj upute
Nakon nekog vremena vam svibanj mislite da znate kako da ugodi svom partneru u svakom pogledu, ali to je vrlo rijetko istina. Tu je uvijek nešto što nisam pokušao, i tu je dužan da se nešto od vas uvijek čini da bi se moglo činiti drugačije.

Za borbu protiv ovog za bolji seks, imaju sat sesije u kojima se ne mislite da znate sve, te su jedni na druge milost kao učitelj. Razgovarajte o stvarima koje niste pokušali, ali bi željeli, a zatim odaberite jedan prijedlog iz svakog partnera, i sići i prljave. Mi često dobiti je uhvaćen razmišljanja znamo što naši partneri kao što su, i nakon nekog vremena to postane "način na koji se to radi." Izgubiti taj mit i sebe staviti u student's stolica za vrijeme za bolji seks nećete požaliti.
Broj 8
Masaža
Senzualan dodir je jedan od najatraktivnijih visoko opuštajuće i seksi stvari koje možete učiniti za svog partnera, što je razlog zašto to čini na naš 10 savjeta za bolji seks popis. Naša tijela su gotovo bez izuzetka napeta u nekom području, ako ne i mnogim područjima. To otežava naše protok energije - uključujući seksualno protok energije. Zamislite automobil koji je začepljen filter goriva: gorivo (energiju) ne mogu doći do mjesta gdje treba da ide brzo i glatko, a auto obavlja neučinkovito i ineffectively.

Opuštanje Senzualna masaža može otključati svoje tijelo na neke vrlo intenzivne orgazme i znatno bolji seks na kraju. Mogućnost da se opustite Vaš partner na taj način bi trebao biti visoko na popisu vještina na gospodara. Isto vrijedi i za nju: Razlika između duboko opuštajuću masažu i senzualan masaža je na način osjetljiv na dodir - ne želite da joj se opustite previše duboko, jer ona će vjerojatno pasti ravno spavati.

Broj 7
Jesu li joj haljina gore
Lažno se biti nešto što niste dolazi lako za neke ljude. Međutim, ona ima svoje prednosti, kada je učinio za zabavu. Izići iz ulogu kao "sebe" može biti zabavan način da daju jedni drugima dopuštenje da se ponašaju drugačije za bolji seks. Igranje uloga netko drugi tijekom seksualne igre je vrlo ugodan način da vaš partner neke različite osjete, i pokušajte stvari koje niste učinili prije. Uloga igranje je odličan način da imaju bolji seks i zabavite se sa svojim partnerom u light-hearted, ali seksi način. Često je žena koja ne oblačenje samo zato) su uživati u njoj, i B), imaju resurse, odjeće, donjeg rublja i šminka - ali ne zaboravite da možete igrati previše ..
Broj 6
Recite joj vaše fantazije
Govoreći o vašem fantazije sa svojim partnerom je vrlo pogodan oblik seksa igrati. To povećava komunikacija s partnerom, koji je od velikog značaja, kao, ona također pomaže vam upoznati jedni druge bolje za bolji seks. Da, vi svibanj biti iznenađeni što dolazi iz usta, ali to radi u oba smjera. Držite li to svjetlo na početku i ne ju bacati u dubokom kraju s fantazijama o ljudima oboje znate ili otkriti fetišima niste sigurni o tome. Sjednite natrag uz čašu vina i zadržati svoju odjeću na - za sada. Fantasy igri također mogu biti uključene u igru za bolji seks. Upotrijebite svoju maštu, i držati ga seksi. Uzmi ga u ispostavi i vidjeti gdje to vodi.
Broj 5
Igraj igru
Nabavite špil karata i igrati strip poker za bolji seks. To svibanj izgledaju kao nešto što bi se dogodilo kad ste bili u srednjoj školi (s obzirom na priliku), ali odrasla osoba strip poker je dobar put da biste dobili gol. Nakon što su oboje goli (ili gotovo gola), možete pokrenuti na stvarno zabavan dio: Gubitak znači druga osoba može izabrati ono što akcija se izvodi na njih gubitnik. Rokovi poput jedne minute, rekao je na djelovanje znači da je produljeno igra zavođenja, koja do kraja će vas oboje clamoring biti i pobjednik i gubitnik. Postoje mnoge druge igre možete igrati "strip" da, kao čeznuti kao ima je redoviti pobjednik i gubitnik nagraditi i kazniti respektivno. Velik dio o tim igrama je da možete i pitati drugu osobu učiniti nešto na određeni način, da ne mora nužno imati ikada učinio prije. To se može dobiti prilično prljave, i definitivno dovesti do boljeg seksa na kraju.
Broj 4
Dirty talk
Govoreći prljavi je okrenuo na ljude tisućljećima i nastavit će to učiniti, jer to je nešto drugo igrati seks ne: riječima. Budući da su naši mozgovi su naši najveći seksualni aparat, možemo odgovoriti da izgovorene riječi automatski - osobito kad netko kaže svoja imena. Izgovorena riječ priziva emocije, osjeti i protok krvi u različitim regijama, ovisno o temi.

To radi jako puno u svoju korist, kada je u pitanju razgovor prljave da vaš ljubavnik jer žene su posebno osjetljiv na ono što ide u njihove uši (i ne mislim pamuka i pupoljci ili uho svijeće). Govoreći prljav je, međutim, oblik umjetnosti i kada učinio loše može rezultirati uklapa u giggles (koja je, omogućava da lice, nije tako loše, ali nije baš cilj ovdje). Ne dopustite da vas ovo zastrašiti.

Try a new position
You already know how to bring her to orgasm in two ways (probably). You repeat these regularly because they work -- there's no harm in that. However, if you never, ever try any new positions again, how will you ever know? New positions need a reasonably high level of arousal in your lover, so choose your time to strike a new pose when she is quite obviously feeling very randy.

There is no limit to the number of ways to have sex, so you can use your imagination and come up with as many weird and wonderful inventions as you desire. Simply changing locations can dramatically change the position, so consider this too (for example on top of the washing machine, on a bench, beanbag or table).
Number 2
Use a cock ring
Cock rings slow the drain of blood out of your erection, and keep you harder for longer. A very hard penis stimulates a woman’s insides slightly differently -- and much better -- than one that is getting soft around the edges. Cock rings are inexpensive and usually nice to look at, and make an interesting male sex toy to add to your collection. Cock rings ensure that you can maintain the pace without faltering for better sex. This is very pleasing to your lady friend.
Number 1
Try a new place
Sex in a new locale is definitely up there in exciting things to do for better sex. You can take a drive somewhere secluded where you can get a bit risqué. Try a public place (not too public) or simply move to a different room or area in your home -- or even someone else’s home. Whatever tickles your fancy. There are a million and one different places to have sex other than your home, in your bed -- use them.

Nema komentara:

Objavi komentar