subota, 7. travnja 2012.

Kako jebati

Strah
Maknite strah iz sexa, ovo je 80% posla , ako niste dovoljno hrabri. zgasite kompijter i prestanite čitat. Shvatite u ovim stvarim kao što je veza i sex čovjek mora mislit na sebe pa na partnera. Nije vam cilj samo ugodit partneru a sebi ne. Ne gubite vrijeme pitajući se što će bit. Dobra sex proizlazi iz smanjivanja straha. Nitko ne očekuje porno glumce u krevetu niti ih je imao u jednom trenutku.

Komunikacija
Budi jasi recite što želite/volite, što vas uzbuđuje, partner treba imat razumjevanje. Recite "nemam vremena za zajebanciju"!

Masaža,
Svaki dobar sex treba započet masažom, partner se preupusti, mišići se opuste, dirat ili biti diran je intenzivan osjećaj, nije bitno dali masirate ili se vas masira. Ruke su produženi osjećaj naše mašte. Svi se dobro osjećamo poslje masaže. Masaža je jedan od najboljih predigara sa kojom nikad nećete krenut krivo.

Mašta radi svašta,
Hrabri će ostvarit mašu komunicirajući je partneru. Lukavi je pričaju partneru, i njihova mašta postaje stvarnost koju  partner ostavruje za nas. Otvorite se partneru, ako je partneru stalo, sve će učinut da vam bude dobro. Nemojte krenut sa hardcore fetishima u početku ili čak sa fetišima u koje niste u potpunosti sigurno. Budite spremni da će vam partner iskrenost vratit iskrenosti.

Dirty talk,
Nemojte se bojat prljavih riječi tijekom sex, iskoristet, riječi su osnovno komunikacijsko sredstvo čovjeka iskoriste ga da postignete bolji sex. Koja prljava ili pretjerana riječ može učinut čudo za vaš sex.

Poze za sex,
Pokušajte povremeno neku novu poziciju, pročitajte 101 poza za sex. Imate dovoljno materijala za cijelu godinu, isprobajte nešto novo. Ako vam se poza ne sviđa nemojte je parketicirat.

Lokacija
Probajte koju novu lokaciju za sex, ovo čini čuda. Promjena mjesta za sex može učinut čuda i uzbudit vas do beskonačne mjere.

Ideal formule za dobar sex nema, niti će ikada bit, svi smo drukčije, cilj nije "dobro" jebat , cilj je uživati opustiti. Netko voli grubo, nježno, brzo, dugo, znojno, na kraju dana se svodi na to da se ne sramite be i nemate strah. Nije lako ali sve što je teško za napravit isplati se.

1 komentar:

  1. Hej, da pogodim da drkas? I to redovno, heheh! :) Na sajtu < < DRKANJE KURCA > > smo objavili vrele erotske price o grupnom drku, slike i pornice drkanja pa, slobodno dodji da ih vidis. A ako te je smorilo da ga drkas sam, mozes na istoj toj stranici da se prijavis za drk u drustvu.

    Volis oralni seks kao svaki muskarac? Na sajtu < < PUSENJE KURCA > > mozes da citas ispovesti strejt sportista o tome kako im je bio vrhunski ispusen kurac. Ako bi i tebi prijalo da ti se lepo izdudla, ima opcija da se tamo i ti prijavis pa da ti kara prska od srece a da ne moras da zamaras desnicu k'o inace.

    A ako si zeljan dobrog seksa... Na sajtu < < JEBANJE U GUZU > > imamo pornjavu, seksi price i golisave slike karanja koje ce ti podici... pritisak (i jos ponesto), a ako bi da ga uturis od pozadi uzivo, mozes tamo i da se prijavis pa da pojebes uzivo k'o pravi jebac.

    Za gejeve postoji sajt < < NAJBOLJE EROTSKE GAY PRICE > > na koji mogu da posaljes svoje vrele dozivljaje ili mastanja, tamo je mejl pa procunjaj i naci ces ga. Zatim objavis svoj tekst. Potpuno besplatno, i anonimno - ako tako zelis.

    OdgovoriIzbriši